Produkter
Alle vores produkter tager udgangspunkt i vores lille økologiske plantage. Vi producere i vores Mikro mosteri og frugtværksted. Vores sortiment er alle i begrænset oplag men til gengæld er alt håndlavet, unikt og yderst velsmagende.
.
VinoCider er en kombination af vores æbler/pære og forskellige rød - og hvidvinsdruer fra Frankrig. VinoCideren er spontangæret med efterfølgende maceration med druer i ca 3 ugers tid. Alle flaskes i 750 ml og alkohol ligger på 8-9%.
Æble-sauvignon Blanc 50% sauvignon druer og 50% æbler fra vores plantage
Æble-Gamay 50% Gamay og 50% æbler fra vores plantage
Apple-Rosé 42% æbler fra vores plantage, 38% Malbec druer og 20% chenin druer
Æble-Malbec 50% Malbec druer og 50% æbler fra vores plantage
Æble-Chenin 80% Chenin og 20% æbler fra vores plantage
Tutti-Fruti 40% æbler og 15% pærer fra vores plantage, 20% Gamay druer, 20% blommer og 5% kirsebær
Æble cider af plantagens egne æbler og pære. Der er rene æble cider med forskellige kombinationer af vores æbler. Der er cider med både æbler og pære - og så Perry - ren pære cider.
Vi forhandler dem i både 750 ml og 375 ml champagneflasker. Alkohol på 2-5%
Vi laver løbende igennem sæsonen forskellige typer most i forskellige størrelser. Al mosten er uden tilsætninger. Vi laver både pasteuriseret most og råmost. Vi produceres fra 250 ml til 2.5 L.
Vi laver forskellige varianter som variere sæson efter sæson - på billedet er ren æble, ren pære, blanding af æble og pære og blanding æble og hyldeblomst.
Vi laver unikke og velsmagende pop up is, som udelukkende er produceret af ren rå most fra æbler og pære. De bliver frosset lige efter de er produceret. Forfriskende og sunde is til både børn og voksne . “Et æble uden skrog”
I plantagen summer bierne - vi har egne bistader som står midt i plantagen og hjælper med bestøvningen af æble og pæretræerne.
Vi høster honning 2 gange på en sæson. I vores frugtværksted tager vi honningen af tavlerne og kommer på glas. Honningen sælger vi på glas og ellers i størrelser efter aftale.